Sykling er ikke ofte på listen over toppsporter i verden når det gjelder popularitet. Det domineres ofte av fotball og motorsport som Formel 1. Men sporten har sin egen skare av fanatiske støttespillere, og dette er en viktig årsak til populariteten til et stort antall sykkelbets tilgjengelig online.

Dette er hva du burde vite før du begynner med tipping på sykkel-odds.

Grunnleggende om Sykkelbetting

For punters som bor i land hvor sykling er populært, har de en klar fordel fordi de vet hvem syklistene er. Men selv om du bor tusenvis av kilometer unna hvor sykkelhendelsene skjer, er internett der for å nøytralisere ulempen, for med bare et par klikk vil du kunne kjenne disse syklistene som de var dine naboer og disse løpene som om de skjedde utenfor huset ditt.

Men før du gjør det, la oss lære deg det grunnleggende når du skal satse på sykkelsporten:

Det finnes et stort antall markeder for tipping på sykkel tilgjengelig, men den vanligste er også den enkleste: de enkle singel-spillene. Her satser du på hvem som blir vinneren av et løp. Det er løp som kjøres med mange stadier, og så er det de som fullføres på samme dag. Pass på at du vet hvilken du satser på fordi det er stor forskjell.

Bortsett fra å velge den vinneren av løpet, har noen sportsbookies også propositionsspill som spør om hvilken nasjonalitet vinneren av et race kommer fra, eller det er de som spør hvilken syklist vinner et bestemt stadium for tilfeller hvor et løp har flere stadier. Disse innsatsene er vanskeligere enn å plukke vinneren av løpet, og trenger litt forskning om profiler for syklister og deres spesialiteter. Det er noen som er gode i korte, endagsløp, og det er andre som presterer bedre under lange løp.

Store Internasjonale Sykkelløp

Når du ikke er en ekspert på eller en stor fan av sykling, så er det tilrådelig at du holder fast ved å satse på de store løpene. Disse store løpene har dekning, og de øverste syklene går vanligvis sammen med dette løpet. Så hvis du bare vet en håndfull eller ryttere, vil du være heldig å finne dem i de store løpene. Å ha disse topp syklistene rundt gjør det lettere for deg å velge favorittene.

Her er de største sykkelløpene som holdes årlig:

Tour De France

Tour de France er den hellige grenen av sykling. Det er den viktigste, prestisjetunge og populære sykkelturen i verden og en av Grand Tours. Tour de France finner sted hver sommer, i Frankrike. Alle verdens beste syklister er i dette løp som slutter i Paris.

Bortsett fra vinneren av Tour de France som er den øverste rytteren i den generelle klassifiseringskategorien, er det andre vinnere i dette løpet som poengklassifisering for sprintere, fjellklassifisering for sprintere, klassifisering for unge ryttere for syklister under 26 år og Lagklassifisering for de raskeste lagene. Dette betyr at det er mange forskjellige innsatser som kan settes på Tour de France basert på løpsklassifiseringer.

Giro’d Italia

Giro d’Italia er en av Grand Races, og som navnet antyder, holdes den i Italia og varer i ca tre uker. Giro er et UCI World Tour-event, noe som betyr at majoriteten av lag i løpet er UCI Pro Teams. I likhet med Tour de France har Giro også flere klassifiseringsløp som åpner for flere spillmarkeder hos bookmakerne.

Vuelta a Espana

Vuelta a Espana er et annet flertrinns sykkelritt, og det holdes årlig i Spania. Vuelta er den tredje og siste av Grand Tours etter Tour de France og Giro d’Italia. Som de andre to Grand Tours, er det også et UCI World Tour-event. Som med de andre to Grand Tours er det flere løpsklassifiseringer, derfor er det også flere spillmarkeder her.

Hvor kan man spille på sykkel odds?

Først, før du legger en innsats på et sykkelritt, er det riktig at du sammenligner oddsen til de forskjellige bookmakerne du finner online. Ikke stol hardt på en enkelt bookmaker, men prøv å se rundt og sammenlign de ulike oddsene til flere bookmakere som du mener er de beste før du bruker oddsene deres.

Som med andre former for sportsspill, er det første tipset for tipping på sykling å aldri å gå for den første sportsbooken. Sjekk forskjellige bookmakere, for det kan finnes bedre odds for dine valg. For å gjøre prosessen med å finne den beste bookmakeren for sykkel-odds enklere, kan du sjekke ut bookmakerne som nevnes på bettingselskaper.com. Her finner du omtale av de beste bookmakerne i Norge i tillegg til en hendig oversikt over innskuddsbonuser og andre kampanjer som gratisbets og lignende.

Strategi og tips

Les deg opp på sporten og identifiser topplagene og de beste syklistene i de forskjellige lagene. Lær deg hvem syklistene er og deres historie: Hvilke løp har de vunnet tidligere? Hvilke løp har de ikke vunnet før? Informasjon som dette vil fortelle deg hvilket løp en bestemt rytter vil utmerke seg og hvilke løp han sannsynligvis vil gjøre det motsatte.

Sykling er en kompleks sport, gitt lagene, typer løp, typer stadier, sprintene og alt annet. Men Internett er veldig rik på informasjon, og du kan finne alt du trenger av info på nettet. Til slutt, ikke sats mer enn hva du kan ofre å tape. Noen ganger kan en favoritt være fristende, men ikke alle av dem vinner, særlig i sykling. Som i selve sporten, bør du kunne vite når du skal tråkke på pedalen og når du skal trekke inn bremsene når det kommer til tipping.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her