I løpet av det siste tiåret eller så har flere og flere mennesker bestemt seg for at leie av bobil er den beste måten å reise rundt i det indre av dette nydelige landet. Årsakene spenner fra hvor enkelt det er å komme seg fra et sted til et annet via veiene til hvor mye frihet bobilen tilbyr en reisende. En annen viktig årsak er reise med bobil i Norge er svært kostnadseffektivt. I de fleste nordiske land kan kostnadene ved å leie et hotellrom være ganske høye, noe som betyr at leie av bobil for et ferieopphold kan være den beste metoden for å reise rundt i det norske landskapet. Housecar gjør det veldig enkelt for alle å leie bobil i Norge, hvor du enkelt kan finne bobiler for leie over hele landet.

Norges indre

Det er mye flott som besøkende kan unne seg mens de reiser rundt i Norge. De fleste har dessverre enten ikke tid eller ressurser til å komme seg gjennom alle disse stedene. Heldigvis, hvis du har eller leier en bobil i Norge, trenger du ikke å bekymre deg for mye om planleggingsproblemer med reiseruten din. De fleste av dette skandinaviske landets attraksjoner er enkelt tilgjengelige via veier, noe som gjør det enda mer fornuftig å leie en bobil i Norge for å hjelpe deg med å finne disse stedene og nyte deres naturlige skjønnhet.

Forslag til steder å dra

Vøringfossen er en av de mest kjente fossene i Norge. Den ligger mellom Oslo og Bergen, og du kan enkelt komme deg til den fra begge byene. Besøkende har stoppet ved denne fossen i over 200 år, så gjester er velkomne. Tidligere var det naturlige vidunderet mye kraftigere, men det nye vannkraftsystemet har tappet noe av dets naturlige kraft. Selve anlegget er også noe å se, et vidunder av moderne ingeniørkunst.

I 1066 ble byggingen av et byggverk som skulle stå som et monument over deres tids dyktighet innen konstruksjonsteknologi fullført. Nidarosdomen er snart 1000 år gammel og har æren av å være Skandinavias største middelalderbygning som fortsatt eksisterer. Katedralen, som ligger i Trondheim, ruver over omgivelsene og gir et kort innblikk i prestasjonene til menn og kvinner fra den svunne tiden.

Ingen besøk i Norge ville vært komplett uten et stopp på Vikingskipsmuseet. I deres storhetstid var vingene en trussel europeerne hadde stor frykt for. Grunnen til at de ble så fryktet var på grunn av deres uhyggelige evne til å dukke opp fra havet, slå raskt til, plyndre området og forsvinne tilbake til havet før noen kunne gjøre noe med dem. Det som gjorde dette mulig var deres bemerkelsesverdige dyktighet innen skipsbygging, noe vi har muligheten til å beundre den dag i dag. Det er litt av et syn å se, så ta med bobilen din til Vikingskipsmuseet for å få en smak av fortiden som formet landet vårt.

Planlegg reiseruten din

Hvis du er på vei til Norge, må du følge noen av lovene på plass for å holde både deg selv og andre trygge. Lovene om camping i dette landet er relativt liberale, slik at du kan overnatte der du lovlig kan parkere bobilen. Det er områder hvor camping er forbudt selv om parkering er tillatt, men lett synlige skilt avgrenser disse områdene, så du bør holde øynene åpne for dem i alle områder der du har tenkt å parkere bobilen. Campingparkeringsplasser har vanligvis lett tilgang til alt du trenger og er i nærheten av butikker som gjør det lettere for deg som reiser med bobil å nyte tiden der.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her