Når man begynner å investere i aksjer, er det ganske mange ting man skal sette seg inn i, og det kan være mange ting som dukker opp i den prosessen, som man ikke engang visste at man trengte å vite. Men da er det bra at det er lett å finne gode kilder, som gjør at man kan få en innføring i de aller viktigste tingene.

En av de utfordringene man har, som lett kan gjøres lettere, er pengeoverføringer, veksling, betaling og investering på aksjemarkedet, for det er ikke alltid at banken faktisk er det beste valget. Tjenester som Revolut hevder faktisk å være bedre enn banken, fordi de har laget en tjeneste som er helt skreddersydd til et mer internasjonalt fokus. Sett deg bedre inn i revolut her.

Når man skal velge hvordan man vil styre pengene sine, så er det viktig at man er klar over hvilke elementer som spiller inn og hvilke fordeler og ulemper det er med de forskjellige mulighetene. Her er noen tanker om denne løsningen, sånn at du kan danne deg et overblikk.

Fordeler med Revolut

Det er helt klart noen fordeler som plattformer som revolt tilbyr, som vanlige banker ikke tilbyr, så det handler i bunn og grunn bare om hva man foretrekker og ikke minst hva man har behov for. Her er noen av de tingen som plattformen Revolut tilbyr, som man for eksempel ikke kan få hos sin egen bank, eller i det hele tatt så mange andre steder.

Det er gratis å overføre penger til utlandet. Bare det i seg selv er en stor bonus for mange, særlig hvis det å overføre penger til utlandet er noe man gjør jevnlig, eller til og med på daglig basis. For gebyrene i bankene kan være ganske høye, så det å spare det bort er en bra start. Men får også mange gode fordeler og rabatter når man bruker kortet sitt via Revolut.

Plattformen hevder også at de tilbyr en løsning i appen, som gjør at det er mye lettere å administrere sein egen økonomi, og det er nok ikke helt uriktig. For hvis både privat-økonomi og investeringer kan samles et sted, er det jo mye mer oversiktlig, enn hvis man hadde gjort det på to forskjellige plattformer.

Med Revolut trading kan man i tillegg handle aksjer, krypto og råvarer direkte gjennom appen, og det er det nok en del som faktisk foretrekker, når man har muligheten. Uansett hva man velger, så er det bare viktig at man har satt seg inn i de mulighetene som finnes, sånn at man velger den riktige tjenesten for seg, og det kan jo hende at det er Revolut, men kanskje ikke?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her