Kilde: https://pixabay.com/photos/football-sport-play-competition-4455306/

Det er mange i Norge som liker å satse penger på sport, og for tiden bugner det av betting sider å velge mellom. Men hvilke av disse kan du stole på? Det er flere kriterier du bør se etter før du skyter inn penger på en spillerkonto på nett, og vi skal se på de viktigste her for å finne de best online betting sites som er til å stole på. 

Se etter lisens

Iblant kan det være mange spennende tilbud du ønsker å hoppe på for å få litt ekstra penger å spille for. Men er det uregulerte aktører så kan det fort bli mange kriterier å forholde seg til før du kan ta ut noen penger om du vinner. Sjekk derfor at selskapet har lisens, og holder selskapet til utenfor Norge (som er alle bortsett fra Norsk Tipping), finnes det likevel trygge instanser som regulerer online betting sider i Europa. de vanligste du kan se etter er Malta Gaming Authority, Curacao, eller UK Gambling Comission. På nettsidene hos netting siden skal du finne lisensinformasjon, med en direkte link til nettsiden for det kontrollerende organet. 

Så hva er det MGA (Malta Gaming Authority) og andre aktører regulerer hos online betting sider? Først og fremst er det rettferdig spill og sikkerhet på nettsidene du bruker. En online betting side blir kontrollert jevnlig for juks og rigget spill, i tillegg til at nettsidene er trygge å bruke og at spillselskapet gjør det de kan for å sikre pengene til spillerne sine. Det er også viktig at spillselskapet tilbyr muligheter for ansvarlig spill, slik at hver enkelt kan sette sine egne grenser for mye de kan spille for. 

Sjekk kriterier for bonuser og free bets

Et spillselskap kan sette egne kriterier på kampanjer på bonuser og free bets, derfor er det viktig å sjekke regler og omsetningskrav før du benytter deg av slike tilbud. Er det for eksempel en free bet du ønsker å benytte deg av på neste brann kamp, er det ikke sikkert at denne gratissjansen kan brukes på hvilket som helst sportsbegivenhet du ønsker å spille på. I tillegg er det ofte omsetningskrav som du må oppfylle om du eventuelt vinner på bonuspenger eller free bets du får av en betting side. 

Dette betyr at du må spille flere runder for at du skal få lov til å ta ut eventuelle gevinster du har på kontoen. Spiller du jevnlig er dette som oftest ikke noe problem. Men for dem som spiller en sjelden gang i blant vil se på dette som en ulempe få problemer med å oppnå omsetningskravet. Sjekk derfor kriteriene slik at du vet at du vil kunne oppfylle alle krav som stilles til slike bonuser innenfor tidsfristene som settes av spillselskapet. 

Finner du ikke alt av informasjon du trenger rundt bonuser og kampanjer på nettsidene, eller lisensinformasjon for den saks skyld, er det som regel lett å få tak i dette hos kundeservice hos de fleste seriøse online beting sider. Så ikke nøl med å spørre først før du setter i gang med å spille, så vet du hva du har å forholde deg til på forhånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her