Et minilager er til stor hjelp for mange som trenger et sted å oppbevare tingene sine på. Det som er fint med slike lagre er at du selv kan velge mellom ulike størrelser, og tidsperioder, slik at du kun trenger å betale for det du trenger.

Det finnes minilagre over hele verdenen som gjør at du alltid kan finne et i nærheten av deg. Du kan blant annet finne minilagre i Bergen, slik at du har et som er i nærheten av deg. Velg et godt minilager i Bergen ved hjelp av en plass-kalkulator, og et enkelt søknadsskjema. Her skal vi ta en titt på hvordan du kan finne et godt og passende lager til deg.

Lokasjonen til lageret

Før du bestiller så må du altså finne ut hvor det finnes lagre i nærheten av deg. Det er veldig lurt å bestille et lager som ikke er så langt unna, slik at du kan spare tid og penger på transport når det skal fylles opp. Dersom du har et lager som er i nærheten av deg, så er det dessuten mye enklere å kjapt stikke innom hvis du trenger noe derfra. Det finnes heldigvis lagre i hele landet, så du vil nok kunne finne et som er i nærheten av deg. Hvis du finner et som er i nærheten av deg, så vet du hva du kan gjøre på neste regnværsdag i Bergen, nemlig flytte inn i det nye lageret ditt!

Beregne plassen

En annen ting som er viktig når du skal bestille et minilager, er å vite hvor stort lager du trenger å bestille. Dette er både viktig for å kunne få plass til alt det du skal oppbevare, men også fordi du ikke har lyst til å betale for mer plass enn du trenger. Det kan være vanskelig å beregne hvor mye plass du trenger på egenhånd, og da kan du ta i bruk plass-kalkulatoren inne på nettsiden til minilageret. Her kan du huke av alle møblene og eskene du har planer om å oppbevare, og deretter vil kalkulatoren regne ut hvor mye plass du trenger, og hvordan du kan stable det i lageret på best mulig måte. Vi nordmenn bruker penger på blant annet klær og møbler ofte, så dette er nok i listen over ting du trenger oppbevaring til. 

Tidsperiode for leie

Når du bestiller lager så må du også skrive inn hvor lenge du ønsker å leie lageret. Her kan du enten velge på månedlig basis, for seks måneder eller for tolv måneder. Det blir billigere når ud booker for lengre ettersom du kan få mengderabatt på bestillingen din. Prøv å tenk over hvor lange du trenger lageret, og hvor mye det kommer til å koste. Det kan for eksempel lønne seg å leie det i seks måneder selv om du kun trenger å leie det i fem måneder, dersom du får rabatt på førstnevnte.

Når alt dette er klart så kan du bestille et lager slik:

  1. Fyll ut skjema for bestillingen, med størrelse, tidsperiode, lokasjon og personlig informasjon.
  2. Vent på en bekreftelsesmail med betalingsinformasjon.
  3. Legg inn bestillingen, og få en mail med informasjon om lageret ditt. Lås og nøkkel ligge rkalrt når du kommer frem.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her