Det er ingen tvil om at det er mange single som har hatt det litt kjipt under pandemien. Samtidig som at man selvsagt kan si at de kanskje har hatt det bedre, fordi de ikke har vært nødt til å leve oppå noen 24 timer i døgnet. Men hvis man skulle velge, så hadde man kanskje valgt å ikke gå igjennom lockdown alene. Men nå som den er nesten over, og vi i alle fall har åpnet samfunnet igjen, er det mange som har gledet seg til å kunne date igjen!

Det å date er både gøy og litt av et mareritt, avhengig av hvem man møter og hvor mange dater man er nødt til å gå på før man finner noen som man faktisk liker skikkelig godt. Men det er noe som er ganske undervurdert når det kommer til dating, og ikke minst sex, og det er å huske på seg selv. For når man blir litt for fokusert på om den andre liker deg, er det lett å glemme hva man faktisk har behov for selv, enten det er emosjonelt, rent praktisk eller seksuelt.

Og dette har kanskje lockdown på grunn av korona hjulpet litt på. For det at man ikke har kunnet date eller ha sex med noen har kanskje gjort at det er litt flere som har utforsket sin egen seksualitet, enten det har vært med hjelp av en Penis sleeve, en vibrator eller noe helt annet – og det er jo bare bra å ta med seg inn i et potensielt forhold.
Hvordan skal man gå frem egentlig?

Selv om korona ikke lenger har like stor innvirkning på livene våre fordi vi har begynt å åpne opp helt igjen, så betyr ikke det at vi plutselig dater helt ukritisk igjen. For det er fortsatt smitte der ute, og det er fortsatt folk som blir syke. Men hvordan dater man egentlig hvis man har lyst til å være litt ekstra forsiktig med korona, men fortsatt ha mulighet til å finne den eneste ene selv om pandemien fortsatt er til stede? Det kan du lese mer om her, sånn at du kan få noen gode tips og råd til akkurat dette.

Det kan nesten føles litt som at vi har glemt hvordan vi skal være sosiale, og dette kan kanskje gjøre at det å date føles litt ekstra skummelt i forhold til hvordan det kanskje føles til vanlig. Men dette er det også gode råd mot – ikke minst fordi man med sikkerhet kan si at den du skal på date med kommer til å ha det på samme måte! Så bare slapp av og kos deg.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her