Vi vet alle at Bergen er en helt fantastisk flott by, men det er ikke å stikke under stol at det kan komme en regnbyge i ny og ne, og da er det greit å ha noen ting å finne på. Nå til dags har vi heldigvis internett, og mange andre, analoge ting å finne på, slik at tiden mellom solværet går litt raskere. Her kommer 5 morsomme og nyttige ting du kan bruke tiden din på innendørs.

Hold deg oppdatert

Når du først er innendørs, så kan man finne mange nyttige ting å bruke tiden sin på. Man kan for eksempel sjekke opp på de seneste nyheter, eller oppdatere seg på jobb og skole. Dette kan frigjøre litt tid slik at du kan dra ut og gjøre noe hyggelig når det faktisk er fint vær!

Lær noe nytt

Man sier at man skal lære noe nytt hvert år, for å holde hodet ungt og friskt. Det kan bandt annet være sjakk, som jo er et morsomt spill, og en god hjernetrim. Det er dessuten svært relevant ettersom sjakk VM foregår! Kanskje du blir så engasjert at du tar en titt på kampene mellom Magnus Carlsen og de andre, og til og med er interessert i noen sjakk odds? Du kan nemlig tippe på sjakk, som gjør kampene enda mer spennende.

Finn en ny hobby

Det er alltid godt å ha en hobby å rutte med når du har tid eller kjeder deg, og hvis du ikke har en fra før så kan dette være tiden for å skaffe seg en! En hobby kan være så mangt, for eksempel noe kreativt som å strikke, male eller tegne, eller kanskje du hopper på yoga og meditasjons-trenden for få ro i sinn og kropp. Bergensere skiller seg ut fra mange andre, ettersom de er vant til værforholdene og viktigheten av å finne nye, spennende ting å gjøre når man ikke kan være ute.

Spis middag med venner

Sannsynligheten for at noen andre også sitter inne i regnværet og lurer på hva de skal gjøre, er stor. Da er det jo en perfekt ide å invitere noe venner over. Dere kan lage en hyggelig middag sammen og være sosiale selv når man ikke kan være utendørs. Det er ved slike tilfeller at tiden går fort, og at regnværsdagene ikke er så ille likevel.

Finn freelance jobber på nett

Hvis du har litt ekstra tid til overs i hverdagen, så kan det vær en god ide å finne en freelance jobb som du kan rutte med. Ikke bare vil det fylle lange og tomme dager, men du kan også tjene gode penger på det. En slik jobb kan for eksempel være å oversette tekster, gjøre grafisk arbeid, selge bilder eller starte som freelance journalist.
Det kan være fryktelig kjedelig når det regner så mye i Bergen, men med de rette interessene så kan selv en grå dag bli lys og bra.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her