VM-seminar

VM-seminar

Ole Bull Scene arrangerer i samarbeid med Sykkel-VM konferanse i perioden 18-22 september 2017. Det er samme program hver dag, med kun 150 plasser pr dag, med et eksklusivt stjernelag på scenen.
  • Thor Hushovd deler sine tanker om karrieren, forteller deg det du må vite om Sykkel-VM og gir deg de beste insidetipsene om dagens etappe.

  • En av humor Norges største personligheter; Thomas Giertsen kommer med foredraget «Hvorfor mislykkes flinke folk?»

  • Verdensmester i kokk, Ørjan Johannessen, forteller om hvordan bygge et lag med det for øyet å bli verdens beste – med Bekkjarvik som utgangspunkt

  • Kari Traa forteller historien om hvordan slutte med noe man elsker for å satse som gründer – hva skal til for å skape ny suksess?.

  • Jan-Åge Fjørtoft leder oss gjennom dagen med godt humør og journalistisk nysgjerrighet. Det å kunne tilpasse seg endringer og bygge langsiktige organisasjoner er viktig innenfor både idrett og næringsliv.Dette blir en innholdsrik dag med faglig påfyll og vår målsetting er at deltagerne skal sitte igjen med ulike inntrykk og perspektiver på livet både i jobbsammenheng og i privatlivet.Vi garanterer at man går fra konferansen med gode tips og masse inspirasjon, så sett av en av dagene i løpet av uken Sykkel-VM varer. Man kommer tett på noen av våre største stjerner – KUN på Ole Bull Scene.Konferansen avsluttes på Ole Bull Scene i perfekt tid til å få med seg folkefesten i Bergen sentrum hvis man ønsker det!Vedlagt følger program med mer informasjon og pris, så ta kontakt for bestilling av konferansepakker.


Konferansepakker - Ekslusivt stjernelag - torsdag
Dato: TORSDAG 21 SEPTEMBER
Tid: 10:00 - 14:00
Sted: Ole Bull Scene

Program

Main sponsors

Official Sponsors

Bergen 2017 Institutional Partners

Official Suppliers