Slik kan du overnatte under VM

Vår hotellagent, First United AS, har reserverte rom på rundt 40 hotell i Bergensregionen i perioden 16. – 24. september 2017. Medlemmer av sykkellagene, presse og media og individuelle fans og grupper kan bestille rom. Bobilparkering må bestilles på forhånd.

Hotellene har blitt utvalgt og presentert i ulike bestillingsplattformer, basert på målgruppe. Bergen 2017 har en rekke forpliktelser i forhold til sportslagene, presse og media, VIP-gjester og det internasjonale sykkelforbundet når det gjelder hotellovernatting, og vi må derfor ha styring på fordeling av rommene for å sørge for at vi får plass til alle.

Her kan du bestille rom

Sykkellagene
Lagene har krav til parkering, lagring av utstyr og lett tilgang til treningsløyper. Hotellene som er avsatt til utøverne og deres apparat, er de som er best egnet til å møte disse behovene. Det er bare konkurrerende lag som får tilgang til denne bestillingsplattformen.

Presse og media
Hotellene som er øremerket journalistene, kan bestilles gjennom plattformen «Press & Media”. Disse hotellene er sentralt plassert, i gåavstand fra pressesenteret i Grieghallen. Det er bare pressen som får tilgang til disse rommene.

VIP-gjester
Hotellene som er øremerket VIP-gjestene er presentert gjennom plattformen «Corporate Clients». Disse rommene vil bare være tilgjengelige for de som har kjøpt Hospitality-pakker, gjennom vår samarbeidspartner Possibility AS. Possibility vil gi påloggingsinformasjon til sine kunder. Mer informasjon om Hospitality-pakker vil bli publisert snart.

Individuelle fans og fan-grupper
Hotellene som er tilgjengelige for denne gruppen er åpen for alle.

Bobilparkering
Bestillingsløsningen for bobilparkering er åpnet. All bobilparkering vil være i gangavstand fra kollektivtransport. Rundt 1000 ekstra bobilparkeringsplasser blir tilgjengelig under VM. Merk at det er ikke tillatt å parkere med bobil langs løypen.
Bestill bobilparkering

For spørsmål angående hotellovernatting eller bobilparkering, ta kontakt med housing@firstunited.no

Teltovernatting
I forbindelse med sykkel-VM er det ikke tillatt å overnatte/sette opp telt i parker eller byrom.
Det er tillatt å telte på byfjellene, med noen unntak:

Det åpnes ikke for telting i Fløyenområdet under sykkel-VM, og det er heller ikke tillatt å telte i nedbørsfelt til drikkevann. Les mer på Bergen kommune sine nettsider.

 

Main sponsors

Official Sponsors

Bergen 2017 Institutional Partners

Official Suppliers