Når VM kommer blir det andre boller!

21/08/2017

Elevene ved Fjell ungdomsskule har ladet opp til VM med en egen VM-aktivitetsdag. Duften av nybakte boller siver ut gjennom vinduene og ut i skolegården på Fjell ungdomsskule. En skolegård der det for øvrig foregår filminnspilling, med elever i alle roller både foran og bak kamera.

Les mer »
 

Sjøkrigsskolen trår til for Sykkel-VM

17/08/2017

Rundt 150 studenter fra Sjøkrigsskolen stiller opp for Sykkel-VM. De flotte uniformene vil være godt synlige under hele VM. Onsdag ble de gjort stas på av sykkelpresidenten og Johan Kaggestad.

Les mer »
 

Slik kom VM til Bergen

08/08/2017

I januar 2011 satt tre sykkelentusiaster, Bjarte Hetlevik, Steinar Remme og Frode Nyhammer rundt kjøkkenbordet på Steinars kjøkken og diskuterte en vill idé. Ville det være mulig å få Sykkel-VM til Bergen, Norge?

Les mer »
 

Hele regionen tar del i Sykkel-VM

08/08/2017

Vi vil at regionen skal syde av begeistring og aktivitet under VM. Som en del av arven etter VM, ønsker vi at flere skal komme i fysisk aktivitet, og at hele regionen skal ha eierskap til arrangementet.

Les mer »
 

Verdensmester Monica Valen

31/07/2017

Monica Valen skrev seg inn i historiebøkene da hun vant VM på Sicilia i 1994. Hun fremhever det mentale aspektet som avgjørende for å kunne bli verdensmester.

Les mer »
Nyhetsarkiv »

Main sponsors

Official Sponsors

Bergen 2017 Institutional Partners

Official Suppliers