<p>The Salmon Hill will be the final climb of the Road Race circuit. Photo: Bergen2017/Tom Gulbrandsen</p>
 

Salmon Hill - Bakken der VM-tittelen kan bli avgjort

23/03/2017

Fellesstart løypen i Bergen vil by på fantastisk underholdning og offensiv kjøring. Og i senter for det hele finner vi Salmon Hill. Med sine 1,5 km og 6,4 % stigning byr den på en spennende utfordring for ryttere som ønsker å kjempe om VM-tittelen.

Les mer »

<p>The spectcular view from Mount Fløyen. Photo: Bergen2017/Tom Gulbrandsen</p>
 

Tempo menn elite blir et høydepunkt

23/03/2017

Et av høydepunktene under Sykkel-VM Bergen 2017 blir tempo for menn elite onsdag 20.september. Målgangen på Fløyen blir historisk, og vi kan vente oss Alpe d'Huez lignende tilstander.

Les mer »

 

Vil ha folket med på VM-jakten

22/03/2017

17. april starter jakten. Sykkel-VM vil ha flere hverdagsyklister og vil at de skal ha det morsomt mens de beveger seg. Fra 2.april kan du laste ned mobilapplikasjonen «Sykle til VM». Registering og bruk av appen er gratis.

Les mer »

<p>Five of the 160 cycling ambassadors who will motivate children and staff. Ståle Pedersen , Asbjørn Tuft-Olsen og Cato Humborstad, Børge Lindkvist og Irene Kalsaas. Photo; Synnøve Aas.</p>
 

Sykkelambassadører skal få skolene med på VM

22/03/2017

160 ansatte i barnehager og skoler er klare for å få skolene og barnehagene engasjert i sykling og VM. De nyutnevnte sykkelambassadørene skal være en ressurs og motivere kolleger, barnehagebarn og elever. 

Les mer »

 

Jonas fikk syklingen inn med morsmelken

20/03/2017

I serien "Veien til VM" skal vi fremover presentere unge, lovende profiler som kjemper om å bli med på Sykkel-VM på hjemmebane. Jonas Iversby Hvideberg (18) er førstemann ut.

Les mer »

 

Hele regionen forbereder seg på fest

16/03/2017

I dag er det et halvt år i igjen til åpningsseremonien, og hele regionen forbereder seg til sykkelfest. Fremdeles er det litt som gjenstår, men mye begynner å komme på plass.

Les mer »

 

Få orkesterplass til VM

15/03/2017

Nå kan du kjøpe billetter og pakker til VM. Arrangementet er åpent for alle, men det er også mulig å sikre seg en helt unik opplevelse innenfor ulike prisklasser.

Les mer »

<p>Daglig leder i Unison Sølvi Ones, daglig leder i kulturoperatørene, Øyvind Storheim, markedsansvalig Helge Stormoen og sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen.  </p>
 

Går sammen om kulturprogrammet til VM

24/02/2017

Sykkel-VM har inngått avtale med produksjonsselskapene Kulturoperatørene og Unison som sammen skal bidra til at bergenserne får en god kulturopplevelse i tillegg til sportsopplevelsene.

Les mer »

News archive »

Main sponsors

Official Sponsors

Bergen 2017 Institutional Partners

UCI Official Suppliers

Bergen 2017 Official Suppliers