Vil ha folket med på VM-jakten

10/04/2017

Jakten er i gang! Sykkel-VM vil ha flere hverdagsyklister og vil at de skal ha det morsomt mens de beveger seg. Last ned mobilappen "Sykle til VM" og bli med! Hver uke er det nye GPS-punkter og nye premier.

Les mer »

 

- Jeg drar ikke til VM bare for å delta

03/04/2017

For Rasmus Fossum Tiller (20) ble det etter hvert mer morsomt å sykle til og fra fotballtrening enn selve fotballtreningen. Det gjorde at han etter hvert satset på sykling for fullt, og det uten og angre et sekund.

Les mer »

 

Opplev VM løypen i Bergen

01/04/2017

Torsdag 21.september kan du få en unik mulighet til å prøve fellesstart løypen i VM. Det offisielle publikumsrittet "Race to Celebrate" er presentert av LAKS ER VIKTIG FOR NORGE og går i den samme løypen som skal kjøres den siste weekenden av sykkel-VM.

Les mer »

 

Mitt mål er at Norge skal stå igjen med medaljer

24/03/2017

I fjor vinter gikk Katrine Aalerud (21) "all in" i satsingen på sykkelkarrieren sin. Hun ønsker alltid å gjøre det bra på hjemmebane. Nå håper hun på å være en av dem om klarer å kvalifisere seg til sykkel-VM i Bergen.

Les mer »

<p>The Salmon Hill will be the final climb of the Road Race circuit. Photo: Bergen2017/Tom Gulbrandsen</p>
 

Salmon Hill - Bakken der VM-tittelen kan bli avgjort

23/03/2017

Fellesstart løypen i Bergen vil by på fantastisk underholdning og offensiv kjøring. Og i senter for det hele finner vi Salmon Hill. Med sine 1,5 km og 6,4 % stigning byr den på en spennende utfordring for ryttere som ønsker å kjempe om VM-tittelen.

Les mer »

<p>The spectcular view from Mount Fløyen. Photo: Bergen2017/Tom Gulbrandsen</p>
 

Tempo menn elite blir et høydepunkt

23/03/2017

Et av høydepunktene under Sykkel-VM Bergen 2017 blir tempo for menn elite onsdag 20.september. Målgangen på Fløyen blir historisk, og vi kan vente oss Alpe d'Huez lignende tilstander.

Les mer »

News archive »

Main sponsors

Official Sponsors

Bergen 2017 Institutional Partners

Official Suppliers