Ofte stilte spørsmål fra frivillige

Logg in på Min Side

Må du være syklist for å kunne delta som frivillig?
Nei, du trenger ikke å være syklist for å delta som frivillig.

Må de frivillige ha tidligere erfaring med sykkel arrangementer? Du trenger ikke ha tidligere erfaring fra sykkel arrangementer. 

Er det aldersgrense for å delta? Ja, du må være 17 år eller eldre for å være frivillig under Sykkel-VM.

Er det noen muligheter for yngre frivillige? Vi oppfordrer yngre frivillige til å se på muligheter innenfor sine lokalsamfunn som å skape liv og pynting ved løypen, plukke søppel osv. Yngre frivillige er også våre ambassadører, der du kan spre begeistring for VM i lokalsamfunnet, og oppfordre folk til å lære mer og være tilskuere under løpene.

Hvilke type roller er ledige for frivillige? Klikk her for å se en liste over roller til frivillige.

Hvor logger man seg på Min Side? Dem som er tildelt en rolle som frivillig, kan logge inn på Min Side her: https://ncf.mobilise.no/

Hva er den mest spennende rollen en frivillig kan ha?  Hver rolle er spennende, men som løypevakt får du en plass på første rad, mulighet for å stå i løypen med ansatte og politiet for å sikre sikkerheten til tilskuere og syklister.  

Er det mulighet for grupper å søke frivillig? Å bidra som frivillig i grupper, er en morsom og spennende måte å oppleve Sykkel-VM med dine venner og kollegaer. Det er imidlertid ingen spesifikke roller som krever at en gruppe må være i et bestemt område på samme tid. Gruppemedlemmer kan melde seg individuelt for den samme rollen, på samme dag, i samme skift med den forståelse at de kanskje ikke kan være ved siden av hverandre under vakten.

Er det muligheter for frivillig arbeid frem mot Sykkel-VM? Vær en Bergen 2017 ambassadør! Inviter venner, familie og kollegaer og oppmuntre dem til å jobbe frivillig. Følg oss på @Bergen2017, og meld deg som frivillig for å motta våre nyhetsbrev for å holde deg informert.

Må man som frivillig forplikte seg til jobbe alle 9 dagene under Sykkel-VM ? Nei, men det er krav til at de frivillige er tilgjengelige til å bidra i minst fem dager. Selvom ikke alle roller har oppgaver hver dag.

Bakgrunnssjekk. Noen spesielle roller kan kreve bakgrunnssjekk som vi vil knytte opp mot registreringen, men dette gjelder ikke alle. Det vil ikke bli foretatt en bekgrunssjekk uten at du er informert.

Velger frivillige sine egne oppgaver? Frivillige kan velge rolle(r) og skifte tidspunkt for deres valg med forståelse om at det ikke er noen garantert plassering.

Er det en nødvendig kleskode? Ja, alle frivillige blir pålagt å ha på offisiell Sykkel-VM bekledning.

Får de frivillige noen fordeler når man bidrar? Ja, frivillige vil motta frivillig-klær, tilgang til mat og drikke, unike erfaringer og give-a-ways. Vi vil også oppfordre dere til å delta i publikumsrittet i selveste VM-Løypen; Race To Celebrate!

 

Hva er Mobilise? Mobilise er systemet som leverer vår frivillighetsportal. All kommunikasjon med frivillige vil i all hovedsak foregå her. Du vil også få mail når det skjer endringer eller legges ut nyttig informasjon i Mobilise.

Hvor finner jeg Min Side? Ingen har tilgang til Min Side før man har mottatt en bekreftelsesmail der man er tildelt en rolle. Man vil i samme mail få link til innlogging, med brukernavn og passord.


Main sponsors

Official Sponsors

Bergen 2017 Institutional Partners

Official Suppliers