Pressemelding fra Bergen 2017

Følg oss på nettsiden www.bergen2017.no og sosiale medier:
   

Bedriftsstafett Fløyen opp

Lørdag 16/9 arrangerer Bergen 2017 og Fløyen en spektakulær bedriftsstafett der flere av Bergens bedrifter er invitert til å stille. Blant de påmeldte finner man blant annet bedrifter fra sjømatnæringen, bank og forsikring og reiselivsbransjen.

 

Alle lagene vil være med i trekningen av å få tidligere verdensmester Thor Hushovd og MOT-ambassadør Kristoffer Skjerping med på laget. Det som gjør denne stafetten unik, er at lagene kun stiller med 1 sykkel som de skal dele på oppover mot Fløyen. Starten går ved Christie Krybbe klokken 14.00 og målgang er ved Fløyen Folkeresturant, altså den siste delen av tempoløypen for menn elite. Hele rittet blir fordelt utover 4 etapper. Etappene er fordelt som følger:

 

  1. Etappe ”Skansen” Fra Christie Krybbe til Skansen Brannstasjon
  2. Etappe ”Fjellveien” Fra Skansen Brannstasjon til Skansemyren idrettsplass
  3. Etappe ”Knatten” Fra Skansemyren idrettsplass til Knatten
  4. Etappe ”Sjamøretappen” Knatten til Fløyen Folkeresturant

 

Etter målgang vil det bli premieutdeling og After-Race på Fløyen fra klokken 15.30.

VM for en god sak.
Bergen 2017 og Fløyen ønsker å gi tilbake og samarbeider derfor med MOT og TV-aksjonen. Deler av påmeldingsavgiften vil gå uavkortet til MOT og TV-aksjonen.

Fløyen Opp vil være det første offisielle arrangementet på VM-programmet, og dere er invitert til å være med på å tjuvstarte Sykkel-VM i Bergen. For mer informasjon om arrangementet: https://bergen2017.no/program/race-to-floeyen/

 

Kontakt Asmund Fedje tlf. 478 28 495