Sykling er en morsom sport, og en hyggelig aktivitet du kan gjøre sammen med familie, venner, eller som en ferieform. Bergen er en av byene i Norge som er velkjent for gode sykkelløyper. Dersom du er opptatt av kule dingser, finnes det faktisk flere av dem som kan bidra til en enda bedre sykkeltur. I denne artikkelen skal fortelle deg om de dingsene vi synes er aller kulest.

Tråkk på pedalen og lad mobilen

Mobilen er fast tilbehør for de aller fleste av oss, og en ferie eller en kort sykkeltur betyr ikke at mobilen blir igjen hjemme. Heldigvis er det mye nyttig du kan bruke mobiletelefonen din til, som å finne ut hvor du er og hvor turen går videre, eller holde øye med hvor langt du sykler og hvor mye du forbrenner. Strava er en svært populær app som brukes til nettopp det å holde oversikt over treningsøktene dine.

Uansett hva du bruker mobilen din til, vil den trenge strøm. Takket være generatoren Cydekick kan du bruke den energien du skaper ved å tråkke på pedalene til å lade mobilen din. Det er både utrolig kult, og veldig effektivt.

Når det er på tide med en pause, kan du bruke mobilen til å hygge deg på casino.com, og det beste av spilleautomater. Da får du koblet helt av, og er du heldig får du kanskje også ekstra energi til de neste tråkkene.

Musikk til sykkelturen

De fleste av oss er glade i å lytte til musikk, en lydbok eller en podkast. Når du sykler må du dog følge med på veien, og dermed er det ikke anbefalt å sette proppene i ørene for å lytte til musikk på full guffe. Løsningen kan være en Bluetooth-høyttaler kalt boomBOTTLE H2O. Den er formet som en flaske og får dermed plass i den vannflaskeholderen du har på sykkelen din.

Med denne høyttaleren kan du nyte musikk fra mobilen din. Den har god lyd og, det beste av alt, den tåler både vann, støv og søle. Skulle du være så uheldig å miste den i vann, blir det lett å finne den igjen. Den flyter nemlig av seg selv.

Den viktige sikkerheten

Når du skal i gang med syklingen trenger du ikke bare en god hjelm. Det kan også være svært nyttig med en egen krasj-sensor. ICEdot kan festes på hjelmen din, og faller du vil den varsle kontaktene du har på telefonen om at du har vært i en ulykke. Det foregår på den måten at sensoren starter en nedtelling når du har falt. Dersom du er i god behold, kan du avbryte nedtellingen. Om ikke vil det sendes ut et varsel til de du har satt opp som kontakter om det skulle skje noe. Varselet vil inneholde GPS-koordinater slik at det blir enkelt å finne deg.

Aktivitetsarmbånd

Et aktivitetsarmbånd er en god måte å få full oversikt over aktivitetene dine på. Her kan du se hvor langt du har syklet, følge med på pulsen din og på soverytmen samt mye mer. Mange av disse armbåndene kan også kobles opp mot mobilen. Fitbit Surge gir deg også oversikt over GPS-posisjonene dine, og Moov festes på leggen og holder øye med tråkkene dine. Du kan altså få aktivitetsarmbånd med ytelser som passer til akkurat ditt behov.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her