Årets sesong av Eliteserien i fotball for menn er snart over, men det er fortsatt noen spennende kamper i vente. Den 77. sesongen av Eliteserien har ikke gått bra for Brann så langt, og høstværet med mørke kvelder og surt regn hjelper ikke på stemningen: https://www.eliteserien.no/tabell. Men mye kan fortsatt skje og det er viktig å heie fram laget slik at de kommer seg opp fra bunnen av tabellen. Her er våre beste tips til hvordan du kan nyte sesongens gjenstående kamper og heie fram Bergens stolthet.

Hold deg oppdatert og vis engasjement

Det er ikke bare under selve kampene det gjelder å vise sin støtte. En viktig del av klubbfotballen er også det lokale engasjementet – som kan skje hjemme, ute eller på nett. Les deg opp på de seneste oppdateringene og del interessen med nærmiljøet både online og i nabolaget.

Også når det spilles bortekamp kan dette være viktig. Dersom du ikke har mulighet til å reise for å se kampen og heie fra tribunen, kan du i det minste vise engasjement online og lokalt. Hold deg oppdatert på nyheter og ta del i diskusjoner og samtaler på nett. Følg klubben og dine favorittspillere på sosiale medier og vis ditt engasjement.

Nyt fotballkampen hjemme

Noen dager åpner himmelen seg virkelig og står på sitt verste akkurat når kampen spilles. Blant annet i slutten av oktober tapte Brann en regnfull kamp som du kan lese mer om på bet365: https://extra.bet365.es/news/nn/fotball/eliteserien/viking-vant-vann-vittig-kamp-mot-brann. Men ved hjelp av spill på nettet kan selv de tristeste og mest regnfulle kampene bli mer spennende. Det er nemlig mye du kan gjøre for å lysne opp stemningen hjemme og virkelig nyte den pågående kampen.
Se kampen hjemmefra med gode venner mens dere tipper på dagens utfall. Inviter venner hjem og gjør klart med noe godt å spise og drikke. Skru opp lyden på TVen og fokuser på det som skjer på banen. Da glemmer dere fort at været er surt, kaldt og vått utenfor. Og hvis det er hjemme hos deg, trenger du heller ikke å gå ut døren for å dra hjem på slutten av kvelden.

(Kilde: Unsplash)

Tross regnet og møt opp

For ekte fotballsupportere er selvfølgelig ikke litt regn et problem eller en stopper for moroa. Også når det regner mer enn bare litt, er det fortsatt fullt mulig å manne seg opp og ofre været for å vise sin støtte. Som det heter finnes det ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Og ikke for å nevne at fotballspillerne må møte opp og gjøre sin del uansett hvor mye det regner ned. Litt ekstra support fra tribunen kan da komme en lang vei – spesielt når det går mot nedrykk: https://www.bt.no/sport/kommentar/i/34PQVA/brann-styrer-rett-mot-1-divisjon-da-maa-kursen-endres.
Ettersom det ikke er mange kamper igjen, er det nå eller aldri (for i år). Det kan derfor være verdt det å kle på seg noen ekstra lag og ta turen til Brann Stadion for å heie fram hjemmelaget. I verste fall kan det være at laget ikke er å finne i Eliteserien neste år.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her