Hver eneste uke så blir mellom 1-10 nordmenn det definerer som lottomillionærer. Det betyr at man vinner over en million kroner på spill som Viking Lotto, Extra, Lotto eller Keno. Vinnerne er stort spredd ut over hele Norge og Bergen har selvfølgelig sin andel av dette. 

Ifølge Norsk Tipping sin artikkel så hadde Norge over 6400 lottomillionærer av disse var rundt 770 fra Vestlandet. Selvfølgelig så vil ikke alle disse tilhøre Bergen men en stor andel av de vil dette. Sammenligner man med Viken så har de neste dobbelt så mange som har vunnet over 1 million kroner. Det er flere faktorer som kan være forklaringen på nettopp dette:

1. Det bor flere i Viken 

2. Nordmenn bosatt i Viken kan være mer interessert i å spille pengespill 

3. Det kan være noe med drikkevannet 

Etter all sannsynlighet så er det helt tilfeldig hvor de som vinner lotto bor. Det vil alltid være noen konspirasjoner på hvorfor noen steder har større andel av lottovinnere enn andre. Det er i tillegg faktisk en del nordmenn som faktisk hevder at Lotto er «scam» (kilde: Er lotteri 100 % matematisk scam? – Forbruker, jus og økonomi – Kvinneguiden Forum. Det er ikke akkurat noe kilde som vi stoler på og heller ikke noe vi tror på. Selv om det helt sikkert finnes noen lotteri-svindler i verden i dag så er det strenge kontroller for lotterispill i Norge. Det betyr at dersom du spiller hos Norsk Tipping så kan du være veldig sikker på at du faktisk har en sjanse til å vinne penger

De største lottogevinstene i Bergen:

Dessverre så finnes det ingen oversikt over hvem som vinner penger i Bergen så man er nødt til å bruke avisoverskrifter fra de store avisene. Nedenfor har vi laget en liste over de største gevinstene som er registrert i Bergen: 

1. Mann fra Bergen vant 14,5 millioner i lotto (oktober 2022)

2. Kvinne fra Bergen vant 3,5 millioner (mai 2022) 

3. Ung mann fra Bergen vant 16,4 millioner 

I tillegg til disse gevinstene så finnes det veldig mange andre som har vunnet mye penger. Det er slik at det er ikke alltid at vinnerne av store summer har lyst til å bli offentliggjort. Det kan være fordi de ønsker å holde det en hemmelighet eller at de er redd for at pengene kan gjøre dem mer utsatt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her