Trenger du penger fort? Er det noe du ønsker deg, men ikke har råd til? Det har aldri før eksistert så mange låneaktører på markedet som kan tilby deg låneordninger når du trenger penger fort. Et raskt søk på internett gir deg god oversikt over hva de forskjellige aktørene tilbyr. Der kan du også lese om hvilke kriterier du må innfri for å få lån. Alle som innfrir lånekriterene får tilbud om lån.

Kredittavtale med banken

Hvis du har en god bankforbindelse kan du søke om kredittavtale hos dem, å få mulighet til å overtrekke kontoen helt lovlig når du trenger ekstra penger. Du betaler tilbake når du får lønning eller etter avtale med banken. Kontakt banken din for mer informasjon om hva din bank kan tilby av kredittavtaler.

Kredittkort

Det finnes mange kredittkortselskaper som tilbyr kredittordninger på kortet. Her kan du trekke over saldoen, og få opptil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. I tillegg tilbyr selskapene gode medlemsordninger og rabatter ved kjøp av varer og tjenster hos deres samarbeidspartnere. Flere gode aktørene i dette markedet finner du enkelt på internett.

Forbrukslån

Forbrukslån får du enkelt ved å søke online hos din bank eller kredittselskap. Du trenger ingen sikkerhet, og du får svar på noen timer. Når alt det formelle og signatur er på plass kan du regne med å få lånet på konto etter noen virkedager. Forbrukslån kan du bruke til hva du vil, og skal betales tilbake med faste avdrag hver måned. Det er stor forskjell i vilkår, renter og gebyrer hos aktører som tilbyr forbrukslån. Det kan av den grunn være hensiktsmessig å benytte seg av sider som sammenligner beste forbrukslån på nett for å finne de beste alternativene.

Sparing – for deg som tenker langsiktig

Den aller beste måten når du trenger penger fort er å spare opp en buffer på forhånd, så du har noe liggende når du trenger det som mest. Det er faktisk ganske enkelt og morsomt å spare når du først kommer igang. Det gir en god følelse og trygghet å vite at du har litt ekstra hvis noe uforutsett skulle skje. Som alt annet i livet, handler sparing om prioriteringer. For inspirasjon, sjekk ut 9 grunnleggende sparetips fra Rune Nikolaisen på ABCNyheter.

Ta ansvar – hvis gjelden er blitt for stor

Husk at lån kun er en kortsiktig løsning, og lånebeløpene må betales tilbake med renter. Hvis du merker at gjelden er blitt for stor er det viktig at du gjør noe med det med engang. Refinansier dine lån – og få orden på gjelden. Hvis du lar det gå for langt og får betalingsanmerkinger, så vil du senere få problemer med å få boliglån. Og det er helt unødvendig at dine smålån, kreditter og litt rotete økonomi skal ødelegge muligheten for å etablere deg senere i livet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her