Sengen er det viktigste møbelet i hjemmet ditt. Om du ikke er enig i det utsagnet, er det kanskje fordi du har en dårlig seng? Eller kanskje har du en negativ erfaring knyttet til det å handle seng? Det er utallige varianter og fasonger der ute, og det er vanskelig å vite nøyaktig hva man bør velge, og ikke minst – hvor i all verden man skal starte. Det kan være tidkrevende å kjøpe rett seng hvis man skal dra fra forhandler til forhandler. Å kjøpe seng gjennom en online sengeforhandler har flere fordeler. Skeptisk? Ikke etter å ha lest denne artikkelen.

Større utvalg på nett

Hos en online sengeforhandler er utvalget mye bredere enn hos en fysisk forhandler. Vi har alle opplevd å komme til en butikk der varen man ønsker ikke er på lager. På Bedre Nætter.no har de for eksempel er bredt utvalg av ulike type senger og overmadrasser, i tillegg til sengerammer, seng med gavl, dyner og puter, samt sengetøy. Tips til ting du kan gjøre mens du leter etter senger og inspirasjon til soverommet er å slenge beina oppi sofaen, nyte en kopp te eller kaffe, sette på din favorittmusikk i bakgrunnen, og kanskje til og med knaske på noe godt.

Prøv sengen hjemme

Din online sengeforhandler Bedre Nætter senker barrieren for å kjøpe senger online, da de tilbyr 100 dagers prøvetid. Mindre stress for deg, og du får virkelig kjent på hvordan kroppen liker din nye seng. Om du kjenner at sengen ikke er riktig for deg, kan du bare sende den tilbake og eventuelt bytte den i en med hardere eller mykere madrass – alt ettersom hva som passer deg.

Mindre utslipp

Transport til og fra butikken, samt all energi som kreves når man har et fysisk lokale, sparer man seg for som en online sengeforhandler. Aktøren er med på å redusere CO2-utslippet, og dette støtter du ved å nettopp handle seng av en online sengeforhandler kontra en med fysisk butikk.

Levert til døren

Du trenger ikke leie henger eller få naboen til å hjelpe til med bæringen. Kjøp senger, sengerammer og annet tilbehør hos en online sengeforhandler og få det levert rett hjem på døren. Du trenger ikke tenke eller bekymre deg for noe, det eneste du må gjøre er å gjøre klart rommet der din nye seng skal stå, og deretter vente til det ringer på.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her