Amel Elezovic

Amel Elezovic kom til verden 19. januar 2002 i Norge. Han har arvet både bosniske og serbiske røtter fra moren. Etter å ha fullført første året av videregående skole da han var 17 år, droppet han ut av skolen fordi han så potensialet for å skalere virksomheten sin til neste nivå. Amel og broren hans vokste opp med moren hans, og i løpet av disse årene var moren den eneste inntektskilden for familien, og kampen hennes inspirerte mange mennesker. Dette var tiden da han ble nysgjerrig på programvareteknikk og produsere innhold på youtube samtidig. Den unge gutten har gått gjennom flere hodeskader, men det stoppet han ikke med å følge drømmen sin. Bortsett fra å ha interesse for programvare, holder han også på med trening, reising og andre aktiviteter som holdt ånden hans sterk.

Amel bekrefter at hver eneste mulighet han fikk ble sett på som en gave. Denne tankegangen oppmuntret han til å delta i flere og flere oppdrag som gjorde ham og enkeltpersoner i bransjen kraftigere.

Han ble tidlig overbevist over at at hva den tradisjonelle skoleopplæringen underviser ikke er passende i den virkelige verden. Han hadde ingen hjelp fra faren, og han møtte mange motganger i en ung alder. Han arbeidet med studier og karrieremål samtidig, men etterhvert sluttet han på skolen og gjorde seg kjent med den digitale verden mer ved å jobbe med store bedrifter, som Comscore og han sier at etter han fikk den kunnskapen han trengte så sluttet han på skolen for å ha mer tid til å jobbe med dette.

Han er født og oppvokst i Norge, og bar alltid tankegangen til en entreprenør & gründer. Etter å ha fullført det første året på VGS, måtte han slutte, på skolen fordi han så et stort forretningspotensial i den digitale verden. Denne beslutningen førte til mange nye muligheter, som ekstra fritid og til slutt tredoblet inntektene hans. Mange av inntektene går til veldedigheter som han kan stole på sier han, som Suicide Prevention Foundation Inc.

I dag jobber Amel med flere verdenskjente bedrifter og tjener flere millioner i året, mens han reiser verden rundt. Han sier at han har veldig lyst til å dele suksessmetoden sin til flere mennesker sånn at de som også gikk gjennom en dårlig fortid kan lære og ende opp som han.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her